șancrelor symtpoms și cauze

by Mr Wendy Pugh (2017-01-21)


Surse: Symptoms and Treatment of a Chancre – HealthGuidances.com

Un sancrul (pronuntat-shang kər) este o rană nedureroasă sau leziune, de obicei găsite în jurul regiunii genitale. Aceste leziuni arata de multe ori similare cu coajă tare a unui crab (1 - 2 cm în diametru), ceea ce explică de ce termenul 'sancrul' vine în parte pentru cuvântul latin 'cancer' pentru crab.

Este posibil ca două sau mai multe șancrelor să se dezvolte în același timp. În mod normal, acest lucru se întâmplă în jurul regiunii genitale, dar în unele cazuri pot apărea pe mâini, gura sau alte suprafețe ale corpului.

Poate o BTS cauza șancrelor?

Noțiuni de bază testate în mod regulat este cel mai bun mod de a rămâne până la zi cu privire la sănătatea sexuală. Dacă sunteți de sex neprotejat sau de sex cu un nou partener, testarea STD poate fi decizia corecta pentru tine.

Cei mai multi pacienti s-ar fi surprins să afle că șancrelor poate fi un simptom al unei BTS cum ar fi sifilisul, Herpes de tip I, sau Herpes de tip II.

Sifilisul este curabile cu antibiotice, dacă este detectat și tratate precoce. Atâta vreme cât este tratată în stadii incipiente, asociate riscurilor pe termen lung cu sifilisul sunt minime.

Nu există un leac pentru Herpes tip I și Herpes tip II. medicamente antivirale pot ajuta la prevenirea raspandirii Herpes de tip I și II, dar aceasta nu este o garanție de 100%. Prin luarea de medicamente prescrise, pacienții care test pozitiv pentru Herpes de tip I \u0026 II poate ajuta la reducerea riscului de infectare alte persoane, fiind în același timp activi sexual.

Boli cu transmitere sexuala netratate pot cauza probleme de sanatate pe termen lung pentru pacienti, deci este important să se testeze dacă consideri că ești în pericol.

Înainte de a putea discuta optiunile de tratament cu un medic, aveți nevoie pentru a obține testate.

Șancrelor \u0026 Sifilis

Formele de sancrului în etapa primară de sifilis. Daca este lasata netratata, sifilisul poate progresa de la primar la stadiul secundar, iar apoi la etapa latentă - fiecare dintre care creste riscul de complicații pe termen lung.

Cum se răspândească șancrelor?

Șancrelor sunt extrem de contagioasa si poate dura 1-5 săptămâni. Boala poate fi transmisa de la contactul cu pielea-la-piele cu rana. Prezervativele pot fi folosite pentru a reduce șansele de a infecta un partener dacă rana este în afara vaginului sau pe scrot masculului.

În cazul în care rana este în gură, este posibil să se răspândească infecția sifilis pur și simplu prin sarut.

Sunt chancroids \u0026 șancrelor același lucru?

Nu ei nu sunt! Chancroid este o boala cu transmitere sexuala cauzata de o bacterie care provoaca rani dureroase in jurul regiunii genitale. Ea se gaseste in principal in tarile in curs de dezvoltare. nivelurile de infectie Chancroid sunt de obicei scăzute în țările dezvoltate, cum ar fi Statele Unite ale Americii. Cele mai multe persoane care se diagnosticați cu chancroid au vizitat o țară în cazul în care această boală frecvent este găsit.

Spre deosebire de șancrelor, chancroids poate fi un factor de risc care contribuie la contractarea HIV.ISSN: 1932-8036